Salagatan 55 B / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
126 867
Boarea
48.5 kvm
Avgift
2 912 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Salagatan 55 B såldes av oss 2014-10-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en rymlig och mysig 1.5:a med utmärkt läge i attraktiva Fålhagen. Här bor du i omedelbar närhet till stationen och med ett par minuters promenad till stadskärnan. Med bekvämt promenadavstånd finner du all tänkbar service samt populära restauranger och butiker. Fantastiskt pendlarläge för den som tåg eller busspendlar.

Lägenheten bjuder på mycket värme och charm med sina nyslipade trägolv och kök som bevarat sin tidstypiska detaljer. Högt i tak samt en mycket rymlig balkong som sträcker sig utefter hela lägenheten där du kan sitta och njuta av eftermiddags/kvällssolen. Som en extra bonus ligger lägenheten högst upp i huset vilket ger ett högt fritt läge på balkongen och ett insynsskyddat läge. Lägenheten har funktion av en 2:a då matrummet med fördel kan användas som sovrum. Mindre matplats finns redan i köket och större matplats finns det plats för i vardagsrummet. Välskött förening där de flesta större renoveringar är gjorda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.