Salagatan 53 C / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
2 125 000 kr
Referensnummer
33 007
Boarea
41 kvm
Avgift
2 514 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Salagatan 53 C såldes av oss 2014-10-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I härliga Fålhagen, ett stenkast från stationen, ligger denna fina 1,5:a med funktion som en 2:a. Lägenheten har genomgående vitmålade trägolv, ljusa väggar samt en generös takhöjd som ger lägenheten ljus och rymd.

Planlösningen erbjuder ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen i sydvästläge mot föreningens innergård. Fint renoverat arbetskök med bl.a. integrerad diskmaskin och vinkyl. Från köket når du det trivsamma sovrummet med bra förvaringsmöjligheter. Stamrenoverat badrum med klinkergolv och kaklade väggar.

Läget är optimalt med dess närhet till stationen och Resecentrum. På promenadavstånd ligger även två sushi-restauranger, gymanläggning och gallerian Kvarnen där både mataffär, systembolag och apotek finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.