Skogsvägen 18 / Bergsbrunna / Uppsala

.

Slutpris
4 600 000 kr
Referensnummer
153 718
Boarea/biarea
134/242 kvm
Driftkostnad
40 200 kr/år
Tomtarea
1 336 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med inredd källare
Såld
2014-01-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Skogsvägen 18 såldes av oss 2014-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergsbrunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket välkomna till ett bekvämt och rymligt boende i attraktiva Bergsbrunna, en fridfullt belägen fastighet på stor lekvänlig och insynsskyddad trädgårdstomt med fruktträd alldeles nära både förskola och skola samt Lunsens naturreservat!
Detta är en mycket ljus och väldisponerad, rymlig villa om totalt 376 kvm disponibel yta i 1-plan med hel källare som ger generösa utrymmen för den stora familjen, för dig som arbetar hemma eller gärna har gäster samt för dig som gillar att ordna med bilen hemma då det finns dubbelgarage med både förråd och smörjgrop!

Entréplanet erbjuder stort kök med generös matplats vid de härliga fönsterpartierna mot trädgården, rymligt vardagsrum, tre sovrum, badrum samt gästwc och en mycket generös entréhall.

En trappa ned finner man ett allrum med öppen spis att mysa vid, lek/hobbyrum samt gästrum och renoverad tvättstuga, dusch med bastu samt flera förrådsutrymmen. Från källarplanet når man även det stora förrådet/verkstaden under garaget och en uppgång till den inbjudande uteplatsen.

Njut av solens värmande strålar och den rogivande miljön på den insynsskyddade altanen med gott om utrymme för såväl solstolar som matgrupp.

Här får du närhet till skolor och förskolor, välsorterad livsmedelsbutik, vårdcentral, Danmarks IF och E4:an. Och med en kort promenad kommer du till Lunsens friluftsområde.

Besiktigat med Skyddat köp! - en fördel för dig som köpare.
Mycket välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.