Sköldungagatan 30 B / Svartbäcken / Uppsala

Slutpris
1 910 000 kr
Referensnummer
119 226
Boarea
60 kvm
Avgift
3 452 kr/mån
Driftkostnad
504 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-04-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sköldungagatan 30 B såldes av oss 2014-04-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna effektivt planerade gavellägenhet med öppen spis och söderbalkong. Bostaden har idag funktion som en 3:a med ett tillbyggt sovrum mot gaveln, originalplanlösning kan återställas av den köpare som önskar en luftig 2:a. Bostaden består av en rymlig hall med ekparkett, helkaklad dusch/wc samt ett rymligt kök med trägolv, ljus skåpsinredning och matplats för ca 4 personer. Vidare finns ett stort sovrum med bra garderobsförvaring, ett mindre sovrum med ekparkett samt vardagsrum med ekparkett och fungerande öppen spis. Utgång från vardagsrum till balkong i söderläge mot föreningens innergård.
Kort cykelavstånd till City och resecentrum samt närhet till grönska, motionsspår och mataffär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.