Sköldungagatan 47 / Svartbäcken / Uppsala

En stor liten lägenhet med låg avgift!

Slutpris
1 550 000 kr
Referensnummer
135 846
Boarea
31.8 kvm
Avgift
1 229 kr/mån
Driftkostnad
265 kr/mån
Såld
2014-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sköldungagatan 47 såldes av oss 2014-03-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tilllfälle att förvärva en rymlig 1:a med låg avgift och tilltalande planlösning! Bostaden rymmer allt man kan önska av en liten lägenhet såsom kök med matplats, stor balkong, hall med förvaring, stamrenoverat badrum med egen tvättmaskin och ett rum som rymmer både säng och soffgrupp. Här bor ni med ett ypperligt läge i området med närhet till affärer, restauranger och Fyrishov samt gångavstånd till City, Ekonomikum och Resecentrum. Ett par kvarter bort väntar Röbo med såväl motionsrundor som härliga strövområde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.