Smålandsvägen 2 / Sävja / Uppsala

Slutpris
1 000 000 kr
Referensnummer
170 561
Boarea
64 kvm
Avgift
4 683 kr/mån
Driftkostnad
373 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-01-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Smålandsvägen 2 såldes av oss 2014-01-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Optimalt planerad 2:a med ett insynsskyddat gavelläge! Bostaden erbjuder ett vardagsrum med fönster åt två håll samt utgång till balkong som ger härligt ljusinsläpp och rymd till rummet. På balkongen kan du njuta av utsikten över skogen med en härlig kvälIssol. I köket finns en rejäl matplats och bra arbetsytor. Från hallen tar du dig vidare in i sovrummet där det finns plats för dubbelsäng och i anslutning finns även bostadens badrum.

Lägenheten ligger med närhet till naturen med Lunsen-skogen runt hörnet, där man finner strövområden, skidspår och ett rikt djur- och fågelliv. Endast tio minuter med bil från Uppsala centrum och goda bussförbindelser samt cykelvägar till city. I Sävja finns en närbutik, bibliotek, pizzeria, vårdcentral och apotek m.m. Välkommen till ett bekvämt boende med hiss från entréplan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.