Smålandsvägen 11

Smålandsvägen 11

Slutpris

1 345 000 kr


Sävja— Uppsala

Smålandsvägen 11


Slutpris
1 345 000 kr

Sävja— Uppsala

Rymlig gavel-3:a nära naturen!

Välkommen till Smålandsvägen 11 och brf Lunsen nr 1! Lägenheten ligger högst upp på våning 2 på gavel med ljusinsläpp från två väderstreck. På balkongen kan du njuta av solen under dagtid/eftermiddag. Här bor du nära naturen och med goda kommunikationer till Uppsalas stadskärna. Lägenheten erbjuder rymliga rum och bra förvaringsutrymme.

Bostaden har en trivsam planlösning och fönster mot vetter mot naturen! Ytan fördelar sig på större möblerbar hall, förråd/klädkammare, två sovrum, rymligt och smakfullt vardagsrum med en vägg i vinkel. Ifrån vardagsrummet når du balkongen med solsäkert läge. Det smakfulla köket har släta vita luckor och mycket förvaring i skåp samt bra arbetsytor. Utrustat med diskmaskin, kyl och frys, spis och kolfilterfläkt. Badrummet har kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Lägenheten har ytterligare förvaring i ett större förråd, på våningen ovanför.

I månadsavgiften ingår värme, vatten och grundutbud Kabel-TV. Föreningen har gemensamma utrymmen så som cykelförråd, tvättstugor, lekplatser och gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter!

I Sävja, ca 7 km söder om Uppsala, kan du njuta av stadens puls på avstånd. Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, barnfamilj eller seniorer. Servicen har du på nära avstånd och på ca 10 minuter med buss eller bil när du stadskärnan. Föredrar du att cykla finns det i stället fina cykelvägar in till city. I naturreservatet Lunsenskogen finner du avkoppling där du kan avnjuta en promenad eller joggingtur i spåret. Inom gångavstånd finns förskola, skola, fritidsgård, vårdcentral, apotek, mataffär och bibliotek.


Boarea
78.7 kvm
Avgift
5 756 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Smålandsvägen såldes av oss 2018-03-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Smålandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.