Smålandsvägen 11 / Sävja / Uppsala

Rymlig gavel-3:a nära naturen!

Slutpris
1 345 000 kr
Boarea
78,7 kvm
Avgift
5 756 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Smålandsvägen såldes av oss 2018-03-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Smålandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Smålandsvägen 11 och brf Lunsen nr 1! Lägenheten ligger högst upp på våning 2 på gavel med ljusinsläpp från två väderstreck. På balkongen kan du njuta av solen under dagtid/eftermiddag. Här bor du nära naturen och med goda kommunikationer till Uppsalas stadskärna. Lägenheten erbjuder rymliga rum och bra förvaringsutrymme.

Bostaden har en trivsam planlösning och fönster mot vetter mot naturen! Ytan fördelar sig på större möblerbar hall, förråd/klädkammare, två sovrum, rymligt och smakfullt vardagsrum med en vägg i vinkel. Ifrån vardagsrummet når du balkongen med solsäkert läge. Det smakfulla köket har släta vita luckor och mycket förvaring i skåp samt bra arbetsytor. Utrustat med diskmaskin, kyl och frys, spis och kolfilterfläkt. Badrummet har kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Lägenheten har ytterligare förvaring i ett större förråd, på våningen ovanför.

I månadsavgiften ingår värme, vatten och grundutbud Kabel-TV. Föreningen har gemensamma utrymmen så som cykelförråd, tvättstugor, lekplatser och gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter!

I Sävja, ca 7 km söder om Uppsala, kan du njuta av stadens puls på avstånd. Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, barnfamilj eller seniorer. Servicen har du på nära avstånd och på ca 10 minuter med buss eller bil när du stadskärnan. Föredrar du att cykla finns det i stället fina cykelvägar in till city. I naturreservatet Lunsenskogen finner du avkoppling där du kan avnjuta en promenad eller joggingtur i spåret. Inom gångavstånd finns förskola, skola, fritidsgård, vårdcentral, apotek, mataffär och bibliotek.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration