Snickargatan 12 / Salabacke / Uppsala

Slutpris
2 070 000 kr
Referensnummer
130 369
Boarea
85.5 kvm
Avgift
3 863 kr/mån
Driftkostnad
362 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snickargatan 12 såldes av oss 2014-09-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ljus 3:a med inglasad balkong i populära Salabacke! Här erbjuds hall i vinkel med god plats för förvaring, modernt badrum, ett rymligt kök, vardagsrum med stora fönsterpartier, två sovrum samt en klädkammare. Till lägenheten hör ett källarförråd. Goda möjligheter till bilplats.

Välskött förening som bland annat disponerar över övernattningsrum, bastu, pingisrum samt samlingslokal med pentry. Lekplats och grillplats finns på den fina innergården. Här bor ni i absolut närhet till livsmedelsbutiker, skolor och centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.