Sömnadsvägen 1 / Nåntuna / Uppsala

Unikt gavelradhus i perfekt solläge

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
148 kvm
Driftkostnad
44 790 kr/år
Tomtarea
371 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-11-25
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sömnadsvägen såldes av oss 2020-11-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sömnadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nåntuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ytterst sällan publiceras gavelradhus som detta i familjära Nåntuna, med stor tomt, uteplats i söderläge och med naturen som närmsta granne. Detta radhus får ni inte missa!

Välskött och ljust gavelradhus med en oas till trädgård som löper hela vägen runt byggnaden med goda odlingsmöjligheter. Gavelradhuset får en mycket ljus atmosfär tack vare de stora fönsterpartier, gavelfönster och sin öppna planlösning. Här kan ni njuta av en stor och solig uteplats med ett eftertraktat söderläge och goda möjligheter till sociala tillställningar. Till radhuset finns även ett garage i bra storlek samt en vind med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du i ett fridfullt och naturnära område med närhet till förskola, skola, mataffär samt bra kommunikation med buss och cykel in till Uppsala. Dessa radhus har en stor potential avseende planlösningens flexibilitet, fråga mig gärna om ni har frågor om ett till sovrum eller badrum.

På Sömnadsvägen 1 har du närhet till Nåntunas fridfulla naturområden, vackra promenadstråk och harmoniska cykelturer längsmed Fyrisån. Utöver detta kan du även njuta av skogspromenader i Lunsens stora naturreservat. I området finns flera förskolor som kan nås utan att behöva korsa någon stor trafikerad väg. Uppskattade Nåntunaskolan finns alldeles i närheten med årskurser från förskoleklass till 5 klass. Det är ett bekvämt avstånd till ICA Supermarket samt att det även är nära till Boländerna där flera stora mataffärer finns att tillgå. Bussförbindelserna är täta samt att det finns oerhört välgjorda cykelvägar in till stadens centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.