Spetsvägen 12 / Nåntuna / Uppsala

Slutpris
3 725 000 kr
Referensnummer
165 117
Boarea/biarea
160/13 kvm
Driftkostnad
40 992 kr/år
Tomtarea
301 kvm
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-03-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Spetsvägen 12 såldes av oss 2014-03-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nåntuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

KÖPEKONTRAKT TECKNAT MED FÖRBEHÅLL FÖR BESIKTNING. FÖRBEHÅLLET LÖPER UT 2014-02-25. VID FRÅGOR RING 0709516677.

Stort radhus i mycket barnvänligt område. Kök, badrum och tvättstuga har efter senare års renoveringar gett bostaden en vacker och funktionell planlösning. Välkomnande hall med fint kvällssolsinsläpp. Det stora fina köket är husets hjärta både socialt och praktiskt. Tvättstugan och det nedre badrummet blev vackert och smart renoverade 2011. Om inte de 160 kvadratmetrarna, fördelade på 5 rum, varav 3 sovrum, skulle räcka så kan 4 sovrum till skapas och boarean ökas med ca 30 kvm efter viss ombyggnad. Baksidan inramas av en högväxt syrénhäck och rymmer två fint formgivna och soliga uteplatser. Den sena kvällssolen avnjuter man vid uteplatsen på framsidan.

Två förskolor finns 80 meter bort, en tredje på 400 meters avstånd samt Nåntunaskolan finns inom 600 meter. Inga trafikerade vägar behöver korsas till och från dagis och skola eller för att komma till lekplatser och naturområden såsom naturreservaten Nåntuna lund och Årike Fyris i väster. Den stora Lunsenskogen breder ut sig i sydost. Täta och snabba bussförbindelser till city. E4:an nås snabbt och enkelt även i rusningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.