S:t Johannesgatan 36 A / Rackarberget / Uppsala

Slutpris
1 515 000 kr
Referensnummer
32 589
Boarea
33 kvm
Avgift
2 436 kr/mån
Driftkostnad
470 kr/mån
Såld
2014-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:t Johannesgatan 36 A såldes av oss 2014-10-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rackarberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till trivsam 1:a med fransk balkong. Unik utsikt mot domkyrkan och rackarbergets takåsar. Här erbjuds en väldisponerad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trevligt boende med en välkomnande hall i entré, fräscht badrum, funktionellt kök med bardel, rymligt vardagsrum med utsikt från den franska balkongen.

Goda förvaringsmöjligheter på rejäl hatthylla med spotlights, i garderober samt i vindsförråd. Lägenheten är belägen i ett bra läge i en modern fastighet med gemensam balkong samt hiss från markplan upp till vind.

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar, i huset finns tvättstuga samt sopåtervinningsstation. P-plats ingår i avgiften. Här bor ni i ett perfekt läge nära universitetet, nationslivet, livsmedelsaffär, restauranger. De fina cykelvägarna skapar en direkt närhet till centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.