Stabby Allé 13 A / Luthagen/Stabby / Uppsala

Etta i stabil förening i Luthagen/Stabby

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
147 485
Boarea
37.7 kvm
Avgift
1 967 kr/mån
Driftkostnad
266 kr/mån
Såld
2014-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stabby Allé 13 A såldes av oss 2014-05-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen/Stabby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en mycket stabil förening i Luthagen/Stabby ligger denna välplanerade etta med balkong. Här bor du i en lugn del av stan men med närhet till centrum, Ekonomikum samt naturen. Lägenheten har ett rymligt rum som med fördel kan delas av till en sovdel och en gemenskapsdel. I det ljusa köket finns utrymme för matplats och här finns även ett fönster med utsikt mot gården. Badrummet är rejält tilltaget och lägenheten har gott om utrymme för förvaring i bla en klädkammare åtkomlig från hallen. Balkongen erbjuder kvällssol med utsikt över den grönskande innergården.

Missa inte detta tillfälle! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.