Stenbrohultsvägen 105 / Sävja / Uppsala

Slutpris
640 000 kr
Referensnummer
135 864
Boarea
74.9 kvm
Avgift
5 700 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenbrohultsvägen 105 såldes av oss 2014-05-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo i attraktiva 55+-boendet/seniorboendet i Brf Skogsblomman med hiss direkt från markplan! Här erbjuds en nyrenoverad och mycket tilltalande 3:a med gavelläge. Lägenhetens ca 75 m² fördelar sig på ett lättmöblerat vardagsrum med generösa fönsterpartier, ett funktionellt kök med gott om skåp och utgång till solig balkong, två mycket väldisponerade sovrum med garderober samt badrum med dusch och förberett för tvättmaskin.

Ett fantastiskt boende för dig som fyllt 55 men ej 71 år vid inflytt. I föreningen finns två gästrum samt en särskild servicebyggnad med kök, ljus och vacker matsal, gästmatsal, sällskapsrum, expedition, styrelserum, bibliotek och lokaler för gymnastik, bordtennis, bastu- och jacuzzibad, bridge, biljard, vävning, sömnad och snickeri. Hårfrisörska och fotvård finns att tillgå i huset. Medlemmarna äger och driver anläggningen själva. Anställd personal finns för arbete i restaurangen, städning och för vaktmästarsysslor. Busshållsplatsen finns på bekvämt avstånd med närhet till huset och en välsorterad ICA affär finns i närområdet.

Välkommen på visning - samling vid huvudentrén!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.