Stenrösvägen 75

Stenrösvägen 75

Slutpris

1 965 000 kr


Stenhagen— Uppsala

Stenrösvägen 75


Slutpris
1 965 000 kr

Stenhagen— Uppsala

Tilltalande radhus med fina ytskikt & uteplats i sydligt läge mot skogen!

Välkommen till Stenrösvägen 75 och detta renoverade radhus med praktisk planlösning i attraktivt läge och med uteplats i sydligt läge mot skogen.

Här bor ni på en bilfri innegård i en stor och stabil förening med oförändrad avgift sedan 2017. Föreningen har för närvarande lediga p-platser och till garagen är det kortare kö. Det här är ett hem med fina ytskikt, vackra dubbeldörrar med spröjs till vardagsrummet, genomgående ljusa väggar och ett vackert parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. Bostadens ostörda läge gör att det är minimal insyn!

Radhusets 108 kvm fördelas på ett stort renoverat kök (2015+2020) vackra pardörrar mot vardagsrummet, två rymliga sovrum samt ett mindre sovrum. Bostaden har två badrum varav ett är renoverat (2015) och ligger i entréplan och det andra är beläget en trappa upp. Det finns gott om förvaring i garderober, klädkammare samt förråd. Bostaden präglas av ett fint och härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och husets baksida har en fantastisk altan mot den grönskande skogen.

Här bor ni i en stabil förening utan några planerade avgiftsförändringar och i avgiften ingår; värme, vatten, kabel-TV, internet och bostadsrättstillägg! Föreningen har även gemensamma utrymmen så som tvättstuga med torkrum, cykelförråd, gästlägenhet, gemensamhetslokal, bastu och snickarbod samt lekplatser och boulebana! Dessutom har ni ett ypperligt läge till goda kommunikationer och med bekvämt gångavstånd till Stenhagens köpcentrum med all tänkbar service så som matvarubutik, vårdcentral, bibliotek, systembolag mm.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkommen!


Boarea
108 kvm
Avgift
8 293 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Stenrösvägen såldes av oss 2021-06-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stenrösvägen.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.