Stigbergsvägen 11 / Eriksberg / Uppsala

3: i Eriksberg

Slutpris
1 815 000 kr
Referensnummer
124 408
Boarea
73.6 kvm
Avgift
2 706 kr/mån
Driftkostnad
410 kr/mån
Såld
2014-04-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stigbergsvägen 11 såldes av oss 2014-04-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo i lugna och lummiga Eriksberg i denna renoverade trea. Lägenheten ligger bekvämt en halvtrappa upp i huset. Planlösningen är mycket tilltalande och fördelar sig på möblerbar hall, helrenoverat kök, vardagsrum i gavelläge med stora fönster som ger ett härligt ljusflöde, två sovrum varav ett med utgång till balkongen där man kan njuta av förmiddagssol och ett stamrenoverat badrum. Hela lägenheten har ljusa och moderna ytskikt. Lugn och grön innergård med gemensamma utemöbler. Här bor ni med närhet till Hågadalen med fina strövområden. Gångavstånd till Västertorg med bl a affärer, vårdcentral och bank. Dagis och skola i närområdet. Cykelvägar och bra bussförbindelser till Centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.