Sturegatan 3 / Luthagen / Uppsala

1:a med låg avgift där el ingår!

Slutpris
1 710 000 kr
Referensnummer
109 594
Boarea
40.1 kvm
Avgift
1 789 kr/mån
Såld
2014-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sturegatan 3 såldes av oss 2014-03-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en etta med låg avgift och fantastiskt läge i Främre Luthagen nära Ekonomikum. Planlösningen erbjuder ett rymligt kök med en väl tilltagen matplats, ljust vardagsrum med utgång till balkong samt ett badrum. Lägenheten disponerar både stor balkong samt viss möblerbar loftgång mot den gröna innergården med morgonsol. I närområdet finner ni även Fyrisån med vackra promenadvägar. Garage i källarplan med hiss. Stort vindsförråd. Perfekt studentboende med låg avgift där till och med elen ingår!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.