Styrbjörnsgatan 9

Styrbjörnsgatan 9

Slutpris

4 550 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Styrbjörnsgatan 9


Slutpris
4 550 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

4,5 rok om 143 kvm, markplan i Svartbäcken!

Välkommen till en ljus, vacker lägenhet med stora fönster och högt i tak. Våningen om 143 kvm är belägen i ett lugnt och fint läge i Svartbäcken! Lägenheten bjuder genomgående en hög standard med kök som delvis renoverades 2009, stort badrum med jacuzzi samt en separat del för klädvård som bland annat inrymmer tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns vidare 3 bra sovrum samt ett halvrum som med fördel är möblerbar och kan nyttjas som exempelvis arbetsrum eller sovalkov, en stor och välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder samt för förvaring genom skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Sällskapsutrymmena möter varandra genom en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Genomgående ljusa neutrala ytskikt på väggar samt ekparkettgolv. Från lägenhetens sällskapsrum finns utgång till balkong med en trappa ner till en välskött trädgård. Lägenheten har ett bra pendlarläge med närbelägen påfart till E4:an.

Brf Tunåsen är belägen mitt i Svartbäcken i ett lugnt och ostört läge där detta flerfamiljshus omges av ett villaområde med uppvuxna trädgårdar. Här bor ni med några minuters promenadavstånd till Domaringens skola (låg och mellanstadie), värt att nämna att ingen stor bilväg behöver korsas. Även högstadieskola finns i området, närmast ligger Tunabergskolan. Flera förskolor finns i närområdet.

Här har ni även närhet och tillgång till mycket grönska och vackra omgivningar, upplysta motionsspår mm. i Röbo, Fyrishov med bad och alla dess sportaktiviteter finns inom 10 min promenadavstånd. Inom kort gångavstånd ligger Torbjörns torg med bland annat matvarubutik, apotek och blomsteraffär. Svartbäcken ligger endast ett stenkast från Uppsala city dit du med fördel tar dig antingen till fots eller med cykel på ett par minuter. Buss nr. 14, 111 samt 115 går bra att åka med till och från city.


Boarea
143 kvm
Avgift
7 232 kr/mån
Driftkostnad
493 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Våning
Bottenvåning (Hiss finns)
Såld
2016-02-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Styrbjörnsgatan såldes av oss 2016-02-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Styrbjörnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.