Sunnerstavägen 26 E / Sunnersta / Uppsala

Slutpris
4 550 000 kr
Referensnummer
157 173
Boarea/biarea
148/28 kvm
Driftkostnad
35 165 kr/år
Tomtarea
185 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 ½ plan
Såld
2014-08-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Sunnerstavägen 26 E såldes av oss 2014-08-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det perfekta huset för barnfamiljen! Rymligt gavelradhus med låg driftskostnad i utmärkt skick, suveränt beläget på barnvänlig gård med Bullerbykänsla i natursköna Sunnersta.
Entréplanet erbjuder ett stort vardagsrum med plats för såväl soff- som matsalsgrupp och utgång till uteplats, renoverat kök med matplats för 6-8 personer, renoverat helkaklat dusch/wc, samt tvättstuga.
En våning upp finns tre bra sovrum varav ett med klädkammare och ett snyggt renoverat helkaklat badrum. Vinden är omsorgsfullt inredd med bl.a. vackert gavelfönster, smart förvaring och ljusmålade tak och väggar, ett utmärkt ungdomsrum, allrum eller gästrum.
Från vardagsrummet når man en stor uteplats med trädäck i bästa västerläge med sol långt in på kvällen. Till huset hör bilplats med motorvärmare samt förråd i samfällighetens välbevarade rödtimrade byggnader.
Här finner ni ett funktionellt och fint hus i mycket barnvänligt läge med kringbyggd innergård med lekplats. Här får man promenadavstånd till livsmedelsbutik, skola och hela Sunnerstaåsen med slalombacke och elljusspår samt cykelavstånd till bad- och båtplatser vid Lyssnaängen och promenadstråk till stan längs Fyrisån.
På cykelavstånd har man även Ultuna, Akademiska sjukhuset, BMC och Ångströmlaboratoriet.
Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.