Svankärrsvägen 8 T / Sunnersta / Uppsala

Gavelläge på återvändsgata i södra Sunnersta !

Slutpris
3 960 000 kr
Referensnummer
177 009
Boarea
129 kvm
Driftkostnad
38 000 kr/år
Tomtarea
376 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan + vind
Såld
2014-01-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Svankärrsvägen 8 T såldes av oss 2014-01-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett generöst parhus med 4 sovrum i södra Sunnersta med bra plats för den stora familjen. Villan är härligt och barnvänligt belägen längst ut på en återvändsgata med stor terras i soligt och insynsskyddat läge mot skogsområde/allmänning.

Villan i 2 plan erbjuder generösa och trivsamma ytor för den stora barnfamiljen och för bästa umgänge. Rumsdispositionen erbjuder ett enastående stort sällskapsrum och stort kök på entreplanet och 4 sovrum på övre plan. Badrum/duschrum på båda plan och tvättstuga invid husets entré. Stor terrass i soligt söder/västerläge.

Äldre bygglov för inredning/ombyggnad av vind för ytterligare 40 kvm. Duschrum entréplan renoverat 2011. Nymålad fasad och snickerier 2011. Ny panna 2010

Villans läge i området ger bästa kontakt med naturen och ett minimum av trafik. Bad och båtliv är inom räckhåll med endast några hundra meter till Lyssnarängsbadet, och ca 1 km till Skarholmen. På vintern erbjuds närhet till utförsåkning i Sunnerstabacken, längdspår mot Gottsundagipen och skridskoåkning på Ekoln.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.