Svartbäcksgatan 43 D / Svartbäcken / Uppsala

Slutpris
2 360 000 kr
Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 993 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2015-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2015-02-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med lugnt, centralt läge och intill Fyrisån finner ni denna välplanerade 2:a med solig balkong och hiss från markplan! Lägenheten erbjuder ett kök med matplats för ca 4-6 personer, ett lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och ett sovrum med utgång till balkong med fin utsikt över gården samt ett rymligt badrum. Bredband från Ownit ingår i månadsavgiften.

Föreningens välskötta innergård blir en oas mitt i stadslivet. Här bor ni med absolut närhet till ett gediget utbud av cafeér, restauranger och hela Uppsala Citys stora affärsutbud. I närområdet finner ni vackra promenadstråk längs ån, samt trevliga parker i stadsdelen Luthagen.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.