Swedenborgsgatan 30 B / Svartbäcken / Uppsala

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
44.5 kvm
Avgift
3 205 kr/mån
Driftkostnad
308 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Swedenborgsgatan såldes av oss 2015-03-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Swedenborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ytsmart och renoverad 2:a byggd 1944 på 44,5 m² i populära Svartbäcken. Här bor du bekvämt belägen en halv trappa upp med balkong i västerläge, välbevarade brädgolv samt högt till tak. Planlösningen erbjuder hall, nyrenoverat kök, ljust sovrum, stamrenoverat badrum samt vardagsrum med utgång till balkong.

Området Svartbäcken är populärt och präglas av villa-idyller med gröna parker och härliga promenadstråk. Ni bor i familjevänlig och rogivande miljö endast 10-15 minuters promenad till city.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.