Synålsvägen 22

Synålsvägen 22

Slutpris

3 450 000 kr


Nåntuna— Uppsala

Synålsvägen 22


Slutpris
3 450 000 kr

Nåntuna— Uppsala

Fint souterrängkedjehus om ca 132 m² (ca 66 m² per plan). Köket och båda badrummen är renoverade mellan 2004 och 2006. Övre plan med vardagsrum , ett sovrum, badrum, förråd och kök. På nedre plan finns två sovrum, tvättstuga, badrum och allrum med utgång till baksidan. Rymligt garage och uppfart för ytterligare en bil. På husets framsida finns altan med sol från dag till kväll. Husets baksida har en vackert uppväxt trädgårdstomt, gott insynsskydd och med utgång till den angränsade allmänningen som i sin tur angränsar mot en skogsdunge och en häst- och fårhage med populära pulkabackar vintertid.

Om man tolkar begreppet "att bo centralt" sett ur ett barns perspektiv så kan man knappast bo mer centralt i Uppsala än i just Nåntuna. Här finns dagis, skola, många kompisar och lekområden på promenadavstånd. Som förälder känns det tryggt att ingen tungt trafikerad genomfartsled går genom området som i så många andra områden. Två föräldrakooperativa dagis, Glader och Kojan ligger endast 200 m bort, Myrgångens dagis ligger 400 m bort och Nåntunaskolan 550 m bort.

Tonåringen har många och täta bussförbindelser till centrum att välja på och resan tar mindre än en kvart. På cykel når man centrum på mindre än en halvtimme.
För den vuxne är det också ett centralt boende utifrån dess strategiska läge. Infarten till city från detta håll torde vara den snabbaste jämfört med andra villastadsdelar. Shoppingområdet i Boländerna/IKEA nås på några minuter liksom påfarten till motorvägen. ICA-Vilan ligger 500 m promenadväg bort.

De omgivande naturområdena är till stor glädje för både barn och vuxna. I väster ligger ett naturreservat och skog med elljusspår ner mot Fyrisåns dalgång med rikt djur- och fågelliv. I sydost breder Lunsenskogen ut sig som är ett av de största skogsområdena i Uppsalas närhet.


Boarea
132 kvm
Driftkostnad
25 889 kr/år
Tomtarea
304 kvm
Rum
5 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1-plan med souterrängvåning
Såld
2014-10-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.