Sysslomansgatan 32 C / Luthagen / Uppsala

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
139 023
Boarea
32.5 kvm
Avgift
1 597 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Såld
2014-08-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sysslomansgatan 32 C såldes av oss 2014-08-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket ljus och välplanerad 1:a bekvämt belägen på en halvtrappa i populära Luthagen! Planlösningen fördelar sig på hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i garderob samt klädkammare, arbetskök med bevarad originalinredning, stamrenoverat badrum med badkar samt vardagsrum med plats för både säng och soffa.

Här bor ni med några få minuters promenad till city och närhet till bland annat restauranger, shopping och välsorterad matvaruaffär. För studenter är läget utmärkt med närhet till Ekonomikum. I utkanten av Luthagen finns Stabby med dess uppskattade grönområden.

Brf Sysslomannen är en välskött bostadsrättsförening med en idyllisk grön innergård, fin murad grillplats och bastu/relax i källaren samt övernattningsrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.