Tiundagatan 38

Tiundagatan 38


Luthagen— Uppsala

Tiundagatan 38Luthagen— Uppsala

Modern gavel-2,5:a i markplan med balkong i väst!

Välkommen till denna väl omhändertagna 2,5:a praktiskt belägen i markplan, med balkong i västerläge vilket innebär härlig eftermiddags- och kvällssol! Bostaden har nyligen ytskiktsrenoverats (2023) i form av nytt parkettgolv i samtliga rum, nymålade tak och väggar. Det tidigare arbetsköket ersattes (2021) av ett modernt kök med gott om arbetsyta, i samband med detta öppnade man också upp mellan kök och matrum vilket skapade trevliga rumssamband.

Lägenheten är mycket väldisponerad med en genomtänkt planlösning. Entré i hall som erbjuder gott om förvaring i flera inbyggda garderober, generöst tilltaget vardagsrum med utgång till balkong, rogivande sovrum och ett modernt kök i öppen planlösning mot matrum. I bostaden finns ett helkaklat badrum som renoverades 2012 i samband med föreningens stamrenovering, som är inrett med dusch, kombinerad tvätt- och torktumlare, WC, handfat med kommod, spegel- och badrumsskåp samt vädringsfönster.

HSB Brf 45 Barken är en välskött bostadsrättsförening som speglas i deras låga belåningsgrad om endast 1405 kr/kvm (årsredovisning 2022). Här finns 81 lägenheter med flera gemensamhetsutrymmen för den boende att nyttja. Bl a finns det en föreningslokal med övernattningsmöjlighet, tvättgarage, motionsrum, bastu, snickarverkstad, vävstuga, tvättstugor samt cykel- och barnvagnsförråd. 2012 genomfördes en stamrenovering som innebar nya ytskikt i alla badrum, samma år byttes även alla fönster och säkerhetsdörrar installerades. Föreningen erbjuder 14 fria parkeringsplatser och 38 garageplatser. Garageplatser kostar mellan 200 – 400 kr per månad. Det finns laddboxar i alla garage, och medlemmarna betalar för förbrukningen. Föreningen har även installerat solceller som genererar ca 30.000-35.000 kWh per år och man har tecknat ett kollektivt elavtal för hela föreningen som debiteras kvartalsvis efter faktisk förbrukning.

I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, skola och förskola. I Stabbyskogen finns elljusspår och grillplatser. Universitetet nås enkelt till fots eller med cykel. Närmast ligger Ekonomikum på behändigt promenadavstånd och Polacksområdet nås enkelt på cykel. Centrum ligger också inom promenadavstånd men bussförbindelserna är också goda.

Välkommen att boka visning.


Boarea
65 kvm
Avgift
3 614 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tiundagatan såldes av oss 2024-01-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tiundagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad