Tiundagatan 38 / Luthagen / Stabby / Uppsala

Slutpris
1 580 000 kr
Boarea
27 kvm
Avgift
1 787 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2014-12-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tiundagatan såldes av oss 2014-12-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tiundagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen / Stabby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en väldisponerad 1:a i populära Luthagen/Stabby. Här erbjuds en välkomnande hall i entré, renoverat badrum, ljust vardagsrum med sovalkov samt ett funktionellt kök. Det finns gott om förvaringsutrymme i garderober belägna i hallen samt i det källarförråd som hör till lägenheten.

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, telefoni och bredband. Föreningens innergård har en stor gräsyta med fruktträd, blommor, trädgårdsmöbler och lekplats. Vidare har även föreningen en bastu, en föreningslokal med övernattningsmöjligheter, en snickarverkstad, ett motionsrum en vävstuga samt ett tvättgarage, allt bokningsbart.

Här bor ni i absolut närhet till universitetsbyggnaderna, centrum, grönområden samt livsmedelsbutiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.