Torkelsgatan 14 B / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
164 615
Boarea
61 kvm
Avgift
2 919 kr/mån
Driftkostnad
220 kr/mån
Såld
2014-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torkelsgatan 14 B såldes av oss 2014-06-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och väldisponerad 2:a i populära Fålhagen! Här bor ni högst upp i huset med fin utsikt från balkong i sydvästläge. Planlösningen fördelar sig på ett stilrent renoverat kök från 2013, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum, badrum med tvättmaskin och renoverad hall från 2013.

Närhet till Uppsala konsert och kongress, Vaksala torg med sin levande torghandel som affärshuset Kvarnen med service i form av välsorterad matvaruaffär, systembolag, apotek m.m. Här bor du nära stadens puls och med bara fem minuters promenad till Resecentrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.