Väderkvarnsgatan 29 B / Fålhagen / Uppsala

Charmig 3:a i populära Fålhagen!

Slutpris
2 995 000 kr
Referensnummer
173 404
Boarea
84 kvm
Avgift
3 074 kr/mån
Driftkostnad
150 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan 29 B såldes av oss 2014-04-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Beläget i Fålhagens attraktiva kvarter finner ni denna 3:a med välbevarade detaljer från 20-talet såsom högt i tak (ca 2,75 m), vackra spegeldörrar samt spröjsade fönster. Bostaden har en trevlig planlösning och erbjuder ett charmigt och stilrent renoverat kök med alla bekvämligheter, ett väl tilltaget vardagsrum med två vackra spröjsade fönster. Vidare finns även en delvis möblerbar hall med ingång till badrum samt två sovrum, varav ett med en stor och praktisk klädkammare.

I föreningen finns en vacker innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

I Fålhagen bor ni med direkt närhet till citykärnan samt Resecentrum. I närområdet finner ni även gallerian Kvarnen med all tänkbar service i form av matbutik, apotek, frisör och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.