Väderkvarnsgatan 45 A

Väderkvarnsgatan 45 A

Slutpris

2 000 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 45 A


Slutpris
2 000 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Mycket ljus, fin och välplanerad 1:5:a i attraktiva Fålhagen! Lägenheten andas 30-tal genom sina vackra trägolv, spegeldörrar, fönsterbrädor i marmor samt en generös takhöjd. Bostaden har en trevlig planlösning som erbjuder en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. I anslutning till hallen finns en praktisk sovalkov med plats för en 140-säng. Köket är ljust och har stora delar av originalköket bevarat. Stort och lättmöblerat vardagsrum samt ett stamrenoverat badrum.

Fålhagen tillhör ett av Uppsalas absolut mest eftertraktade lägen. Området gränsar till Uppsala city med all dess puls samt Uppsala Resecentrum och ni har även kort cykelavstånd till stora delar av Uppsala Universitet.

Välkomna på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 451 kr/mån
Driftkostnad
238 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.