Väderkvarnsgatan 52 C / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
2 220 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 196 kr/mån
Driftkostnad
246 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2015-02-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin genomgångslägenhet om 1,5 rok som med fördel kan användas som eller byggas om till 2 rok. 30-talsfastighet som ritas av dåvarande stadsarkitekt Gunnar Leche och präglas av tidstypiska detaljer som generös takhöjd (2,8 m), djupa fönsternischer och vacker fiskbensparkett. Stabil föreningen som efter flera år av överskott sänkte avgiften med 6 % den 1/1 2015. Förnärvarande finns p-plats ledigt för den som önskar det.

Lägenheten består av en hall i vinkel med god förvaring, ett mindre sovrum med plats för större säng. Stort renoverat och stilrent kök med matplats, vardagsrum med gott om plats för möblering samt en klädkammare. Hösten 2014 slipades och vitvaxades alla golven samt att alla väggar och tak målades. Stamrenoverat badrum med kakel och klinker samt dusch. Rejäla förvaringsutrymmen där lägenheten disponerar 3 förråd.

Attraktivt och lugnt läge i Fålhagen med ett ypperligt pendlarläge endast ett par minuters promenad till Resecentrum. Närhet till Vaksala torg samt hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. I området finns mataffär, gym, systembolag samt väldigt goda kommunikationer med t.ex. buss. Gång- och cykelavstånd till Universitetets institutioner.

En lägenhet att se och uppleva, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.