Väderkvarnsgatan 54 C

Väderkvarnsgatan 54 C

Slutpris

2 400 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 54 C


Slutpris
2 400 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Vindslägenhet i stabil förening med lummig innergård i populära Fålhagen!

Lägenheten sälja till ”fast pris, först till kvar” principen. Kontakta mäklaren för ytligare information!

På Väderkvarnsgatan 54 C i Fålhagen bor ni i fina kvarter i denna stora 2,5:a belägen högst upp i ett Gunnar Leche-hus från 30-talet. Här bor ni i ett ostört läge och delar enbart en vägg mot grannen som når sin egna lägenhet via A-uppgången.

I Fålhagen bor ni i ett mycket bra läge med kort promenad till resecentrum och city med all dess utbud. Här finns även mataffär och restauranger alldeles runt knuten samt närhet till grönområden. Lägenheten har fina ytskikt, vackra trägolv, charmiga och tidstypiska detaljer samt en generös takhöjd. Här bor du även med fördelen att "ölförråd" ligger alldeles intill!

I hallen finns garderober samt en inbyggd klädkammare som ger er gott om förvaringsmöjligheter. Vidare in finns en möblerbar hall där ni kan ha allt från arbetsrum till middagsbord! Köket är i modern stil och har dagens all krav på utrustning. Vidare hittar ni ett rymligt och harmoniskt sovrum med plats för både en stor säng samt skrivbord/byrå ryms utan att trängas. I vardagsrummet erbjuds det plats för både stor sittgrupp, middagsbord samt ytterligare en rymlig klädkammare. Slutligen har ni ett helkaklat badrum utrustad med wc, handfat samt duschkommod. Det är även förberett för tvättmaskin.

Brf Midgård är en stabil och välmående förening. Föreningen har genomfört renoveringar såsom dränering, byte av avlopps- och elstammar samt fiberinstallation och detta med låg belåningsgrad. Föreningen har en fantastisk trädgård med bland annat bärbuskar och möjlighet till egen odling. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett vindsförråd och två källarförråd.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 589 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2022-11-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.