Väderkvarnsgatan 45 A / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
1 950 000 kr
Referensnummer
82 200
Boarea
48 kvm
Avgift
2 682 kr/mån
Driftkostnad
430 kr/mån
Såld
2014-11-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2014-11-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket ljus, fin och välplanerad 1:5:a med gavelläge i attraktiva Fålhagen! Lägenheten har härlig rymd tack vare den generösa takhöjden om ca 2,75 m, fönster i två väderstreck samt vackra spegeldörrar. Bostaden har en trevlig planlösning och erbjuder en rymlig hall med gott om plats för avhängning, ett stamrenoverat badrum, ett kök med rejäl matplats för ca 4-6 personer, ett lättmöblerat vardagsrum med en praktisk klädkammare samt ett halvrum med fönster som idag disponeras som sovalkov.

Fålhagen tillhör ett av Uppsalas absolut mest eftertraktade lägen. Området gränsar till Uppsala city med all dess puls samt Uppsala Resecentrum och ni har även kort cykelavstånd till stora delar av Uppsala Universitet.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.