Vaksalagatan 24 D

Vaksalagatan 24 D

Slutpris

5 330 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Vaksalagatan 24 D


Slutpris
5 330 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Unikt och attraktivt boende med 0:- i månadsavgift!

Cityvåning med attraktivt läge och 0:- månadsavgift. Föreningen accepterar juridiska personer som köpare. Väldisponerat boende med bevarade äldre detaljer såsom högt i tak, spröjsade fönster, höga golvsocklar, vackra spegeldörrar mm.

Påkostad och renoverat boende med bevarad äldre charm och genomtänkt funktion som passar den moderna kunden. Våningen fördelar sig på möblerbarhall med gott om förvaring med platsbyggda garderober, kontor, två rejäla sovrum, helkaklat badrum med både dusch, badkar och tvättmöjligheter. Vidare in i lägenheten finner du vardagsrum i anslutning till köket som erbjuder allt vad man kan önska sig i ett modernt kök.
Tillsammans med vardagsrummet med dess stora fönster och öppna ytor blir detta ett perfekt rum för umgänge och middagsbjudningar. Möjlighet finns att dela av om man så önskar.

Denna våning är för dig som vill bo i något helt unikt och som uppskattar en känsla av det lilla extra. Välkommen på visning!


Referensnummer
130 084
Boarea
111.5 kvm
Driftkostnad
652 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-01

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Vaksalagatan 24 D såldes av oss 2014-10-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.