Vaksalagatan 55 / Fålhagen/Petterslund / Uppsala

Slutpris
1 200 000 kr
Referensnummer
154 825
Boarea
21 kvm
Avgift
2 480 kr/mån
Driftkostnad
25 kr/mån
Såld
2014-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vaksalagatan 55 såldes av oss 2014-09-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen/Petterslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt studentlya eller pendlarbostad i centrala Uppsala med närhet till Resecentrum. Lägenheten ligger på plan 4 med hiss från markplan och med utsikt grön parkyta på husets baksida. Den erbjuder ett praktiskt rum med pentry och badrum med dusch. I avgiften ingår förutom värme och vatten även bredband och hushållsel. På promenadavstånd ligger restauranger, gymanläggning, Musikens hus och köpcentrat Kvarnen där både mataffär, systembolag och apotek finns.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.