Vaksalagatan 36 C / Höganäs / Fålhagen / Uppsala

2,5:a högst upp i 30-talsfastighet!

Slutpris
1 925 000 kr
Referensnummer
174 720
Boarea
58 kvm
Avgift
3 091 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Såld
2014-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vaksalagatan 36 C såldes av oss 2014-03-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs / Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt planerad 2,5:a med generösa ytor och insynsskyddat läge högst upp i 30-talsfastighet. Från balkongen har man utsikt över takåsarna, Vaksala torg och UKK. Balkongen ligger i söderläge med sol större delen av dagen.

Planlösningen fördelar sig på välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, inre möblerbar hall som med fördel kan användas som arbets- eller läshörna, rymligt kök med matplats för 4-6 personer samt vardagsrum med utgång till balkongen. Vidare finner ni ett stort sovrum samt stamrenoverat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och vackra trägolv. Bostaden har en takhöjd om ca 2,70 m vilket ger en härlig atmosfär.

Här bor man centralt endast några få minuters promenad från resecentrum och city. Även direkt närhet till gallerian Kvarnen med matvaruaffär, apotek, blomsteraffär, frisör och restauranger. Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.