Vaksalagatan 55

Vaksalagatan 55

Slutpris

1 250 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Vaksalagatan 55


Slutpris
1 250 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Centralt belägen 1:a med stor balkong!

Varmt välkommen till denna trevliga enrumslägenhet om 17 kvm med härligt ljusinsläpp och stor balkong!

På fjärde våningen, med vidsträckt utsikt över Höganäs, finner ni denna enrumslägenhet med genomgående fräscha ytskikt. Lägenheten erbjuder en hall/kök med utrymme för avhängning i väggfast hatthylla samt ett ljust kök utrustat med kyl/frys, spis med tre plattor, fläkt och dubbel diskho. Här finns förvaring i över- och underskåp med vita luckor. Vidare erbjuder lägenheten ett rum med rikligt ljusinsläpp där utrymme finns för säng/bäddsoffa samt matbord för upp till fyra personer. Förvaring finns i en garderob och platsbyggda hyllor. Som en förlängning av lägenheten finns den rymliga balkongen med utrymme för sittgrupp där ni kan njuta av kvällssolen. I anslutning till hallen/köket finner ni det helkaklade badrummet utrustat med dusch med draperi.

I månadsavgiften om 2.095 kr/mån ingår uppvärmning, varm- och kallvatten. Brf Vaksalagatan 55 har även tecknat ett gemensamt avtal för bredband och kabel-TV till en kostnad om 190 kr/mån som faktureras tillsammans med månadsavgiften.

Som boende i Brf Vaksalagatan har ni tillgång till gemensam tvättstuga med torkrum som kan bokas digitalt och en trevlig gård med utemöbler och grillmöjligheter. I direkt anslutning till gården ligger en mindre park där ni kan koppla av med några nära vänner på en filt i det gröna.

Som boende i populära Fålhagen bor ni i ett lugnt men samtidigt centralt läge där Uppsalas stadskärna nås på cykel- och gångavstånd. Här finner ni ett stort utbud av fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym bland mycket annat. I centrum finner ni även de flesta av Uppsalas universitetsinstitut samt universitetsbiblioteket Carolina Rediviva. För den som vill känna på Uppsalas nattliv finns stadens två största nattklubbar på gång- och cykelavstånd. I city finns även ett stort utbud av barer samt att ni här även finner de mycket populära studentnationerna. Inom kort promenadavstånd nås även Uppsala centralstation med täta tåg- och bussavgångar, vilket gör Vaksalagatan 55 till ett utmärkt boende för den som pendlar.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
17 kvm
Avgift
2 095 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-11-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vaksalagatan såldes av oss 2017-11-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vaksalagatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.