Vallbygatan 1 / Fålhagen / Uppsala

Centralt och lugnt boende i attraktiva Fålhagen!

Slutpris
1 695 000 kr
Referensnummer
158 765
Boarea
68 kvm
Avgift
4 592 kr/mån
Driftkostnad
417 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-04-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallbygatan 1 såldes av oss 2014-04-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stora vindstvåa lugnt beläget i populär del av Fålhagen. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt i modern design. Planlösningen breder ut sig på 68 m² innehållandes stort kök, ljust vardagsrum, rejält sovrum samt helkaklat badrum med golvvärme. Föreningen erbjuder trädgårdsmöbler och grill, perfekt för varma sommarkvällar! Gemensamt i föreningen finner ni även tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, bastu samt gym (för 20kr/mån). Här finns närhet till både natur och kommunikationer. Stadskärnan, resecentrum och Vaksala torg ligger inom 10 minuters promenadavstånd. Fri parkering på kringliggande gator i området.

Välkommen till Vallbygatan 1.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.