Väpnargatan 7 B / Tunabackar / Uppsala

Slutpris
1 710 000 kr
Referensnummer
165 685
Boarea
59 kvm
Avgift
2 315 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-01-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väpnargatan 7 B såldes av oss 2014-01-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tunabackar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låg avgift! Varmt välkomna till denna fina lägenhet om 2 rok, 59 kvm med stor balkong i bästa solläge, stamrenoverat snyggt badrum med golvvärme och tvättmaskin samt trevligt ombyggt kök med stor matplats. Föreningen har mycket stabil ekonomi med de större renoveringarna redan gjorda.
Här bor man i ett mycket bra läge med promenadavstånd till charmiga Torbjörnstorg med all service, friluftsområdet vid Uppsala högar och med kort cykelavstånd till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.