Vedyxa 20 / Danmark / Uppsala

Slutpris
3 150 000 kr
Referensnummer
160 633
Boarea/biarea
127/29 kvm
Driftkostnad
33 115 kr/år
Tomtarea
2 485 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-06-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Vedyxa 20 såldes av oss 2014-06-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Danmark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade enplansvilla i lantligt läge, endast ca 8 km från City. Bostaden har en öppen och luftig planlösning med genomgående renoverade ytskikt och en modern, ljus färgsättning. Under 2011-2013 har ett flertal omfattande renoveringar utförts; planlösningen har öppnats upp och ett helt nytt kök har installerats med köksö, exklusiva inbyggnadsmaskiner från Siemens och vit skåpsinredning. Vidare har båda våtrummen renoverats med kakel och klinkers i vitt och svart, golvvärme, kommod och dusch. En vacker braskamin från Contura har installerats i vardagsrummet, tvättstugan har renoverats med nya skåp, funktionell arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare, huset har dränerats om och ett mekaniskt ventilationssystem har installerats under golvet.
Stor trädgård om 2485 kvm med odlingsland, äppelträd, vinbärbsbuskar, körsbärsträd och nyplanterad tujahäck. Utgång från vardagsrum till fin altan med tak och en separat, plattlagd uteplats. Busshållplats finns ca 50 meter från bostaden, trafikeras i dagsläget av buss nr 809.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.