Vedyxa 20

Vedyxa 20

Slutpris

3 150 000 kr


Danmark— Uppsala

Vedyxa 20


Slutpris
3 150 000 kr

Danmark— Uppsala

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade enplansvilla i lantligt läge, endast ca 8 km från City. Bostaden har en öppen och luftig planlösning med genomgående renoverade ytskikt och en modern, ljus färgsättning. Under 2011-2013 har ett flertal omfattande renoveringar utförts; planlösningen har öppnats upp och ett helt nytt kök har installerats med köksö, exklusiva inbyggnadsmaskiner från Siemens och vit skåpsinredning. Vidare har båda våtrummen renoverats med kakel och klinkers i vitt och svart, golvvärme, kommod och dusch. En vacker braskamin från Contura har installerats i vardagsrummet, tvättstugan har renoverats med nya skåp, funktionell arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare, huset har dränerats om och ett mekaniskt ventilationssystem har installerats under golvet.
Stor trädgård om 2485 kvm med odlingsland, äppelträd, vinbärbsbuskar, körsbärsträd och nyplanterad tujahäck. Utgång från vardagsrum till fin altan med tak och en separat, plattlagd uteplats. Busshållplats finns ca 50 meter från bostaden, trafikeras i dagsläget av buss nr 809.


Referensnummer
160 633
Boarea/biarea
127/29 kvm
Driftkostnad
33 115 kr/år
Tomtarea
2 485 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-06-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.