Verkmästargatan 1 C / Salabacke / Uppsala

1:a med sovalkov och ett totalrenoverat kök i Salabacke

Slutpris
1 540 000 kr
Boarea
24 kvm
Avgift
1 634 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2016-10-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Verkmästargatan såldes av oss 2016-10-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Verkmästargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1:a med sovalkov i populära Salabacke.

Lägenheten fördelar sig på en hall med bra förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat fräscht badrum. Vidare erbjuds ett totalrenoverat kök från 2012 och ett vardagsrum med sovalkov. Vid sovalkoven finns god förvaring i vägghängda skåp. I vardagsrummet erbjuds vacker fiskbensparkett samt plats för matbord, soffa och läshörna.

Till lägenheten följer ett källarförråd. I föreningen finns det 4 tvättstugor, gemensamhetslokal, hobbyrum, vävstuga, cykelrum, bastu samt övernattningsrum. Det finns även trevliga grillplatser med trädgårdsmöbler och en populär boulebana.

Välskött förening där värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt internet (100/10mbit/s) ingår i avgiften. Inga planerade avgiftshöjningar.

Här bor ni i ett attraktivt läge nära city, Gränby Centrum, kommunikationer och restauranger.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration