Viktor Rydbergsgatan 40 / Nyby / Uppsala

Slutpris
1 400 000 kr
Referensnummer
112 397
Boarea
39.5 kvm
Avgift
2 416 kr/mån
Såld
2014-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Viktor Rydbergsgatan 40 såldes av oss 2014-05-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1,5:a högt upp i huset med en rymlig balkong som har eftermiddag/kvällssol. Hiss från markplan samt mycket goda kommunikationer med buss ger ett bekvämt boende. Närhet till Willys samt Gränby Centrum.

Genomgående mörkt parkettgolv samt vitmålade väggar eller ljust tapetserade väggar ger ett fint helhetsintryck. Ljus lägenhet i bra skick. Föreningen har gjort flera stora renoveringar som säkerhetsdörrar och 2012 bytt fönster. Hushållsel ingår förnärvarande i månadsavgiften men inom kort ska varje lägenhet få egen mätare för separat debitering.

Hall med garderober och plats för avhängning. Stort badrum med badkar. Kök med matplats och vita köksluckor. Ljust vardagsrum samt separat sovalkov med plats för större säng.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.