Vittulsberg 46

Vittulsberg 46

Slutpris

2 000 000 kr


Vittulsberg— Uppsala

Vittulsberg 46


Slutpris
2 000 000 kr

Vittulsberg— Uppsala

Lantlig idyll med stadsnära läge

Nyligen avstyckad tomt på 1540 m² i vackert kulturlandskap. Här kan du finna din oas väl skyddad från stads- och trafikbuller trots att Gränby centrum endast ligger 10 min bort med bil, centrala Uppsala nås på 18 min. Du får 5 st grannar som alla har sina tomter på rad i en svagt sluttande skogskant med vacker utsikt i sydvästligt läge mot öppna fält med bra solläge hela dagen till sena kvällen. Det är inte bara den närmaste omgivningen runt fastigheten som är väldigt fin, till och med bilvägen dit är ovanligt vacker. Stora delar av bilvägen fram till fastigheten, från både vägen mot Jälla och vägen mot Storvreta, utgörs även av två av Uppsalas åtta Linnéstigar varav den ena passerar förbi fastigheten vidare in i den vidsträckta Storskogen, ett naturreservat med trolsk ”John Bauer-skog”.

Fastigheten har beviljat förhandsbesked från Plan- och byggnadsnämnden. Förhandsbeskedet finns att ladda ner nedan under rubriken "Dokument & Länkar", där finns även VA-utredning och tomtkartor. (det lilla transformatorhuset vid tomtgräns kommer att flyttas av Vattenfall)
Som köpare kan man fritt välja vilken husleverantör man vill. Värt att poängtera är att nuvarande ägare har en köplats för byggstart hos Älvsbyhus som en ny köpare kan överta om Älvsbyhus väljs som leverantör senast 15 september. Huset bedöms då kunna vara inflyttningsklart på försommaren 2018.


Tomtarea
1 540 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Uppsala Vittulsberg 7:5
Såld
2017-08-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.