Västersta 59

Västersta 59

Slutpris

1 800 000 kr


Lejsta— Uppsala

Västersta 59


Slutpris
1 800 000 kr

Lejsta— Uppsala

Lantligt belägen tomt med möjlighet att köpa till ytterligare mark med stort nybyggt garage!

Drömmer ni om att bygga ert egna hus på en lantligt belägen tomt med vackra vyer, närhet till både förskola, skola, allmän service samt goda kommunikationer? Då är kanske detta något för er!

Fastigheten blir en del av den nuvarande fastigheten Västersta 2:9 och beräknas bli omkring 1 300 kvm. Tomten är i dagsläget inte avstyckad men förhandsbesked är beviljat. Nuvarande ägare har fått förhandsbesked angående en byggnad omkring 140 kvm. El, Vatten och avloppsanslutning ombesörjes av köparen.
Det finns även möjlighet att köpa till ett garage om ca 130 kvm + tomt som då blir totalt ca 1 840 kvm. Garaget är nybyggt med betonggolv, vitmålade väggar och flertalet portar. Garaget värms upp av luft luft värmepump samt indragen 3-fasel. Bifogade tomtkartor är enbart illustrerande bilder och utgör ej exakta tomtgränser.

Som boende i Lejsta bor ni lantligt men med endast ca 100m till närmaste busshållplats. På endast ett par minuter från denna tomt finner ni både förskolor & skolor, matbutik så som Coop och en trevligt restaurang. Med bil tar det endast ca 15 minuter att ta sig in till Gränbystaden och all dess service.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Tomtarea
1 300 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
UPPSALA VÄSTERSTA 2:9
Såld
2024-05-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna tomt på Västersta såldes av oss 2024-05-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Västersta.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.