Ymergatan 17 E / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
105 081
Boarea
67 kvm
Avgift
4 244 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-05-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ymergatan 17 E såldes av oss 2014-05-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor 2,5:a med fönster åt tre väderstreck som kan nyttjas som en 3:a om hela 67 m², lugnt och fritt beläget högst upp i fastigheten. Här erbjuds ett stort modernt kök, ljust halvrum, mysigt sovrum, stamrenoverat badrum samt ett stort vardagsrum med balkong i bästa sol-läge.
Området Fålhagen är bland Uppsalas mest eftertraktade bostadsområden och är präglat av lugn men ändå närhet till city samt härliga parker. Här bor ni med perfekt pendlarläge endast ett par minuter från Resecentrum och Affärshuset Kvarnen med all tänkbar service.

Välkommen till Ymergatan 17 E.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.