Ymergatan 17 A / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 751 kr/mån
Driftkostnad
550 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ymergatan såldes av oss 2015-01-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ymergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På perfekt pendlarläge i attraktiva Fålhagen finner ni denna charmiga gavellägenhet om 75 kvm, tre rum och kök, med burspråk och balkong mot sydväst. Fönster i tre väderstreck och 2,70 m i takhöjd ger ett härligt ljus till hela lägenheten!. Här finns ett ljust kök med gott om förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum med vackert burspråk och utgång till balkong med eftermiddagssol samt två sovrum och rymlig hall. Badrummet är stamrenoverat med kaklade väggar. Lägenheten har genomgående parkett/trägolv. Viss ytskiktsförnyelse i lägenheten kan behövas.
De boende har tillgång till odlingslotter på gården!
Brf 18 Liljan är en välskött förening med de större renoveringarna gjorda.
Här får du bo i lugna kvarter med lummiga gårdar på bekvämt promenadavstånd till Konserthuset, trevliga kvarterskrogar och all service i Kvarnengallerian samt citykärnan. Mycket välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.