Vänge / Uppsala

Referensnummer
443 167
Boarea
65 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Vänge

Vänge består mestadels av villabebyggelse och radhus där merparten uppfördes i slutet av 1960-talet. Under 1990-talet uppfördes även några flerfamiljshus.

Kommunikation

I Vänge ges du möjlighet att kombinera charmen med att bo på landet med goda kommunikationer med regionbuss till Uppsalas breda utbud av service och aktiviteter. Med bil är du inne i Uppsala city på 20 minuter och med buss tar det ca 25 minuter. Vill du lämna bilen hemma finns en fin cykelväg som sträcker sig mellan Uppsala och Vänge.

Fritid och friluftsliv

För den aktive erbjuds allt från skid- och motionsspår till tennisbana och sporthall mm. För den golfintresserade finns även Uppsala Golfklubb några kilometer bort. Runt omkring Vänge finns stora grönområden och skog som erbjuder trevliga promenadstråk.

Service

I Vänge finns en pizzeria och restaurang samt ett bibliotek. Ca 8 minuters bilfärd bort ligger Stenhagens centrum där ni finner två stora matbutiker, vårdcentral, apotek, systembolag, gym, mm.

Skola och barnomsorg

I Vänge finns förskolorna Vänge Förskola och Arkitektens förskola samt grundskolan Vänge skola (F-6).

Fördelar

#Sport och friluftsliv
#Lätt att parkera bilen
#Motionsspår
#Cykelbanor
#Skidspår
#Golf
#Landsbygd
#Barnvänligt
#Bussar

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn