Lenabergsvägen 35 / Vattholma / Uppsala

Klockarbostaden!

Slutpris
3 560 000 kr
Boarea/biarea
108/70 kvm
Tomtarea
1 635 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Lenabergsvägen såldes av oss 2017-05-01. Se alla våra försäljningar i Vattholma samt även på Lenabergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vattholma är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en helt hänförande utsikt över öppet landskap och Vendelåns slingrande väg finner du gamla Klockarbostaden intill Lena kyrka som nu är till salu.
Här möter du en villa byggd i äldre stil i gårdsmiljö med lider och torp från 1700-1800-talet.
Huset är i 1,5 plan och har hel oinredd källarvåning.

Entréplan består av en rymlig hall med ingång till gäst wc och ett stort kök med fönster åt två väderstreck. Innanför köket finns en kammare som kan användas både som sovrum och matrum. Rymligt vardagsrum med öppen spis (funktion osäker) och härlig utsikt över de öppna landskapen. Övre plan har en större hall samt en kattvind/klädkammare. Badrum med badkar samt två sovrum i bra storlek samt en lång kattvind efter hela långsidan på huset.
I källaren finns förutom tvättstuga, torkrum, gamla pannrummet, hobbyrum flera förråd för alla saker som man har så svårt att skiljas ifrån.

Här får du ett boende i fridfull miljö med härliga promenadvägar i vacker natur om du kan tänka dig att göra vissa renoveringar för att huset skall komma till sin fulla rätt.
På promenadavstånd når du anrika Bruksgårdarna i Vattholma och intilliggande Upptåget, samt butiker, service samt förskolor och skolor.
Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration