Sök Meny
Såld

Uppsala / Vattholma / Lenabergsvägen 35

Klockarbostaden!

Med en helt hänförande utsikt över öppet landskap och Vendelåns slingrande väg finner du gamla Klockarbostaden intill Lena kyrka som nu är till salu.
Här möter du en villa byggd i äldre stil i gårdsmiljö med lider och torp från 1700-1800-talet.
Huset är i 1,5 plan och har hel oinredd källarvåning.

Entréplan består av en rymlig hall med ingång till gäst wc och ett stort kök med fönster åt två väderstreck. Innanför köket finns en kammare som kan användas både som sovrum och matrum. Rymligt vardagsrum med öppen spis (funktion osäker) och härlig utsikt över de öppna landskapen. Övre plan har en större hall samt en kattvind/klädkammare. Badrum med badkar samt två sovrum i bra storlek samt en lång kattvind efter hela långsidan på huset.
I källaren finns förutom tvättstuga, torkrum, gamla pannrummet, hobbyrum flera förråd för alla saker som man har så svårt att skiljas ifrån.

Här får du ett boende i fridfull miljö med härliga promenadvägar i vacker natur om du kan tänka dig att göra vissa renoveringar för att huset skall komma till sin fulla rätt.
På promenadavstånd når du anrika Bruksgårdarna i Vattholma och intilliggande Upptåget, samt butiker, service samt förskolor och skolor.
Varmt välkomna!

Sponsrade länkar
Uppsala / Vattholma
Lenabergsvägen 35
Slutpris: 3 560 000 kr
Boarea/biarea: 108/70 kvm
Tomtarea: 1635 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-05-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Vattholma / Lenabergsvägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!