Noreborg Norebrotorpet / Åmotfors / Eda

Fräscht fritidshus med brygga i Noreälven

Slutpris
380 000 kr
Referensnummer
110 171
Boarea/biarea
58/8 kvm
Driftkostnad
9 709 kr/år
Tomtarea
2 277 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-07-14
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Noreborg Norebrotorpet såldes av oss 2014-07-14. Se alla våra försäljningar i Åmotfors

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åmotfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid Noreälven ligger detta mysiga fritidshus med anor från slutet av 1800-talet. Charmiga detaljer såsom synliga träbjälkar i taket, vedspis, kamin, originaltrappa och snickarglädje finns bevarat. Mycket fräscht invändigt med ljust målade väggar och nymålad fasad. Trevlig veranda. Härligt grönskande trädgård med förrådshus innehållande verkstad och utedass. Nyttjanderätt på brygga i Noreälven där du kan ta dig vidare till sjöarna Ränken och Hugn. Närhet till golfbana, badplats, matbutik samt Charlottenbergs shoppingcenter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.