Lilla Tingsgatan 43B / Centrum / Arvika

Välplanerad trea med hiss

Slutpris
350 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 128 kr/mån
Driftkostnad
258 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2015-03-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Tingsgatan såldes av oss 2015-03-09. Se alla våra försäljningar i Arvika samt även på Lilla Tingsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade och ljusa 3:a om 67 kvm på tredje våningen med balkong. Här bor du med gångavstånd till det mesta! Matvarubutiker, grönområde, kollektivtrafik, bibliotek med mera. Kök med nyare kyl/frys och plats för mindre matbord. Vackert parkettgolv i vardagsrum med utgång till balkong mot innergården och med utsikt över kyrkviken. Rotrenoverat 1990. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.