Brunsberg Skolan 1

Brunsberg Skolan 1

Slutpris

2 100 000 kr


Brunsberg— Brunskog— Arvika

Brunsberg Skolan 1


Slutpris
2 100 000 kr

Brunsberg— Brunskog— Arvika

Hus på Brunsberg Skolan

Här erbjuds ett stort och unikt hus som har stor potential att bli ett riktigt drömhem. Ett ljust boende med generös takhöjd, härlig atmosfär och sociala ytor. Det första som möter dig i huset på ovanvåningen är en funktionell hall med hatthylla, klädhängare och platsbyggda garderober. Längre in finns ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, generös takhöjd, fin utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stort, öppet och ljust kök med en vedkamin. Badrummet är stort och funktionellt med toalett, badkar, handfat och badrumsskåp.
Nedervåningen med samma yta som övervåningen används idag som atelje och arbetsplats. För mer information om nuvarande verksamhet se www.perraaronson.se

Huset står på en lummig och härlig trädgårdstomt med fruktträd, vackra björkar och många soltimmar. Dessutom har huset en altan i söderläge med trätrall och plats för matbord och stolar.
Bostaden ligger ett stenkast från älven, det finns fina promenadstråk i närmiljön och Arvika centrum ligger 20 minuter bort med bil. I närheten finns det badplats och möjligheten att ha båt. Ån som går i närheten av fastigheten kommer från sjön Säveln och går till sjön Värmen.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
160/160 kvm
Driftkostnad
33 350 kr/år
Tomtarea
2 917 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-02-23

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Brunsberg Skolan såldes av oss 2022-02-23. Se alla våra försäljningar i Brunskog samt även på Brunsberg Skolan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.