Sanddalen Solgläntan / Eda Glasbruk / Charlottenberg / Eda

Villa i gott skick.

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
153 968
Boarea/biarea
128/18 kvm
Driftkostnad
39 888 kr/år
Tomtarea
20 000 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-03-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Sanddalen Solgläntan såldes av oss 2014-03-31. Se alla våra försäljningar i Charlottenberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eda Glasbruk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villafastighet vid vägens slut med stor trädgårds/naturtomt som i väster gränsar mot älven Växan.. Tre sovrum, fräscht kök och vardagsrum. På fastigheten finns även ett stort förråd/ hundstall med utgång till hundgård. Ovanpå förrådet ligger en fräsch lägenhet fullt utrustad med kök, badrum med dusch, sovrum samt en balkong (ej färdigställd).
Ca 5 km till Charlottenbergs köpcentrum med shoppingcenter och mataffärer. Närhet till både alpinanläggning och golfbana. Perfekt för den stora familjen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.